Unieke zaalruimte huren bij Boerderij De Pol in Scherpenzeel

Uw zakelijke bijeenkomst in een unieke sfeer? Boerderij De Pol biedt zaalhuur met uitzicht over de moderne koeienstal. Voor uw vergadering, cursus, bedrijfspresentatie, werkoverleg of teammeeting zijn diverse opstellingen van het meubilair mogelijk. U kunt aangeven of u gebruik wenst te maken van een beamer, projectiescherm en flip-over. De zaal is te huren voor een gehele dag of een dagdeel. Boerderij De Pol is gevestigd aan de rand van het centraal gelegen Scherpenzeel en is eenvoudig te bereiken. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Zaalhuur bij Boerderij De Pol in Scherpenzeel voldoet aan alle RIVM-richtlijnen rond de coronamaatregelen

Zaalhuur met of zonder catering

Zaalhuur bij Boerderij De Pol in Scherpenzeel is mogelijk met of zonder catering. Wij verzorgen arrangementen met koffie en thee, maar ook een uitgebreide lunch, borrel en/of diner behoort tot de mogelijkheden. Deze zaalruimte, ook wel de skybox genoemd vanwege het uitzicht over het schouwspel beneden, biedt plaats aan ongeveer 75 bezoekers. Daarnaast leent de zaal aan de rand van Scherpenzeel zich dankzij de intieme sfeer zeer goed voor bijeenkomsten van kleinere gezelschappen, waarvoor de inrichting naar wens kan worden aangepast.

Zaalruimte voor agrarisch en niet-agrarisch gerelateerde bedrijven

Veel van de gasten in onze vergaderruimte zijn agrarisch gerelateerd. Denk aan Friesland Campina, Interpolis, Rabobank en Lely. Daarnaast huren ook veel niet-agrarisch gerelateerde bedrijven onze zaalruimte. In combinatie met een rondleiding door de stal, waarbij boer Wilco van Ginkel u van interessante informatie en leuke anekdotes uit het moderne boerenleven voorziet, is uw zakelijke meeting een bijzondere ervaring. Omdat Boerderij De Pol ook internationale bekendheid geniet, is het mogelijk om een rondleiding in het Engels te krijgen. Bedrijven van over de hele wereld hebben inmiddels het boeiende verhaal van Boerderij De Pol gehoord. Wilt u meer informatie over onze zaalruimte of wilt u direct een zaal huren? Neem contact op met Boerderij De Pol in Scherpenzeel.

Een stukje geschiedenis in Scherpenzeel

Zaalhuur bij Boerderij De Pol biedt nóg meer mogelijkheden. In de lunchpauze kan er namelijk even heerlijk worden gewandeld over de nabijgelegen Grebbelinie langs het Valleikanaal, waar de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog nog zichtbaar zijn. Zo geeft u een extra dimensie aan de zaalhuur voor uw zakelijke bijeenkomst in Scherpenzeel. Wacht niet langer, reserveer en proef de sfeer van Boerderij De Pol.

Wat anderen zeggen over Boerderij De Pol

Hello Van Ginkel family, thank you for the great intership I have spent on your farm. It was a rich and interesting experience, it made me grow. I have learned a lot on the farm. Thank you all! Kisses from France, we are the champions! 🙂

David Langlet

Gisteren met 45 mensen te gast op Boerderij De Pol met een internationaal gezelschap van uit de hele wereld. Met de medewerking van de familie van Ginkel ook praktisch bezig geweest op het bedrijf, met longen scannen. Hapje en drankje doen niet onder voor een sterrenrestaurant.

Gerard de Vries